Hjertestarterskab CAHSS102GSM i stål med elektronisk kodelås (udendørs)

CAHSS102GSM er et kvalitetsskab med kode, særligt skabt til det danske klima. Hjertestarterskabet har GSM kommunikation og kan sende en sms-besked, hvis skabet bliver åbnet og hvis hjertestarteren bliver fjernet. 

11.625 kr.

CAHSS102GSM er et hjertestarterskab af højeste kvalitet fra danske Claus Andersen.

 

CAHSS102GSM er isoleret og kan placeres i direkte sol. Skabet er konstrueret så det kan åbnes, selv under påvirkning af store mængder sne og frost og det termostatstyret varmelegeme holder skabet frostfrit. De tydelige AED mærker på siden og på fronten gør, at hjertestarteren nemt kan lokaliseres på afstand. Illustrationerne på fronten viser tydeligt, hvad man skal gøre, når en person falder om med akut hjertestop.

Når skabet åbnes, aktiveres en sirene i skabet og lampen på skabets top begynder at blinke. Samtidig afsendes SMS til 2 valgte numre.

Skabets front er lavet i termoglas, så hjertestarteren tydeligt kan ses gennem lågen. Skabet er oplyst af LED-lys så hjertestarteren kan ses i mørket. Softwaren i skabet kan opgraderes.

Bemærk! Dette skab kræver, at du tilkøber SIM-kort til skabet samt at du betaler for overvågning af skabet. SIM-kortet leveres forprogrammeret og installeret i skabet. Både overvågning og SIM-kort leveres og opkræves af Claus Andersen Rustfri Stål A/S. Den samlede årlige udgift for overvågning og SIM-kort er kr. 670,- ekskl. moms.

 

Mål

Bredde: 50 cm
Højde: 50 cm
Dybde: 27 cm
Vægt: 19,5 kg (inkl. emballage)

 

Montering

Bemærk! Dette skab skal monteres af en autoriseret elektriker. Montering er ikke med i prisen.

 

 

Relaterede produkter


DIBS - Payments made easy