Hjertestarterskab CAHSS101GSm i stål (udendørs)

Hjertestarterskab i rustfrit stål til udendørs montering. Skabet har både blæser og varmelegeme, så din hjertestarter altid opbevares ved korrekt temperatur. Skabet har desuden GSM forbindelse og sender SMS-besked til 2 valgte numre, når skabet åbnes.

14.900 kr.

CAHSS101GSM er et kvalitetsskab fra Claus Andersen, særligt skabt til det danske klima. Skabet har GSM kommunikation og kan sende en sms-besked, hvis skabet bliver åbnet og hvis hjertestarteren bliver fjernet. 

 

CAHSS101GSM skabet er isoleret og kan placeres i direkte sol. Et termostatstyret varmelegeme holder skabet frostfrit, og skabet er konstrueret så det kan åbnes, selv under påvirkning af store mængder sne og frost. Det tydelige AED mærke på fronten, gør at hjertestarteren nemt genkendes på afstand. Når skabet åbnes afsendes SMS til 2 valgte numre og en sirene i skabet aktiveres. Samtidig begynder lampen på skabets top, at blinke. 

Skabets front er lavet i termoglas, så hjertestarteren tydeligt kan ses gennem lågen. Skabet er oplyst af LED-lys så hjertestarteren kan ses i mørket. Softwaren i skabet kan opgraderes.

Bemærk! Dette skab kræver, at du tilkøber SIM-kort til skabet samt at du betaler for overvågning af skabet. SIM-kortet leveres forprogrammeret og installeret i skabet. Både overvågning og SIM-kort leveres og opkræves af Claus Andersen Rustfri Stål A/S. Den samlede årlige udgift for overvågning og SIM-kort er kr. 670,- ekskl. moms. 

 

Mål

Bredde: 55 cm
Højde: 57 cm
Dybde: 27,8 cm
Vægt: 27 kg (inkl. emballage)

 
Montering

Bemærk! Dette skab skal monteres af en autoriseret elektriker. Montering er ikke med i prisen.

 

 

Relaterede produkter


DIBS - Payments made easy