Resc-Q-Assist Q 50 førstehjælpskasse lille

Lille førstehjælpskasse i syntetisk ABS. Modstandsdygtig overfor temperatur, stød, støv, vand.

Førstehjælpskassen har farvekodede rum og leveres med en særligt Resc-Q-Disc, der viser hvilken farve behandling der er nødvendig ved forskellige skader.
Førstehjælpskassen er dermed særlig god til uerfarne førstehjælpere.

620 kr.

Førstehjælskassen fra Resc-Q-Assist er mere end blot end førstehjælpskasse. Den er nemlig udviklet til almindelige mennesker og der er dermed taget højde for, at mange brugere ikke har erfaring med førstehjælp. Rec-Q-Assist har 2 unikke features der sikrer, at selv uerfarne brugere kan levere hurtig og korrekt førstehjælp. Den første feature er den unikke Resc-Q-Disk, et særligt hjul, der når du drejer på det, fortæller hvilken behandling der skal til ved forskellige typer skader. Resc-Q-Disk-hjulet illustrerer de forskellige skader og viser en farvekodet handling, der skal udføres. Via den anden feature, som er de farvekodede rum førstehjælpskassen er inddelt i, gør det enhver i stand til hurtigt at finde frem til rette behandling.


Resc-Q-Assist 50 måler 320 x 220 x 130 mm og leveres med et praktisk vægophæng, så førstehjælpskassen kan monteres på væggen - synligt og lettilgængeligt for alle.

 

 

Relaterede produkter


DIBS - Payments made easy