Hjertestarterskab Rotaid Solid Plus Heat Alarmed i plast (udendørs)

Hjertestarterskab til udendørs montering fra Rotaid. Med varme, lys og alarm. Åbnes nemt ved at dreje på fronten. 

5.100 kr.

Rotaid Solid Plus Heat Alarmed er et særdeles robust og holdbart hjertestarterskab til udendørs montering. Skabets grønne farve og den karakteristiske runde form, gør skabet - og dermed hjertestarteren - nem at finde. 

 

Rotaid Solid Plus Heat Alarmed skabet kan åbnes på kun få sekunder - bare drej låget og løft det af. Så har du fuld adgang til hjertestarteren, som er ophængt på justerbare bøjler, så den er lige til at løfte af og tage med. Låget er monteret til bagpladen ved hjælp af et bælte, så det behøver du ikke tænke på, når først det er løftet af. Skabet leveres med et stort AED ikon på fronten, og retningspilene omkring ikonet viser tydeligt, i hvilken retning skabet åbnes. 

Skabets specielle varmesystem sørger for, at hjertestarteren ikke udsættes for temperaturer, der er for lave. De 8 LED-lamper sørger for, at skabet nemt kan ses i mørket. Det hele fungerer fuldt automatisk og leveres med en nem installation. Skabet er beskyttet af en akustisk alarm.

Låget er 5 mm tyk og fremstillet af 100 % polykarbonat. Det er derfor yderst modstandsdygtigt over for vand og støv og sikrer en langtidsholdbar og god beskyttelse af hjertestarteren.

  

Mål

Længde: 48 cm

Bredde: 48 cm

Dybde: 18 cm

Vægt: 6,7 kg

 

Montering

Bemærk! Rotaid Solid Plus Heat Alarmed skabet skal monteres af en autoriseret elektriker. Montering er ikke inkluderet i prisen. 

 

 

Relaterede produkter


DIBS - Payments made easy